Tuesday, August 17, 2004
سبزیشناسی مقدماتی
(توضیح اینکه مدلهای مختلف فراوان است و این که مینویسم وحی منزل نیست. پس لطفاً اعتراض نکنید که ما فلان چیز رو توی فلان غذا نمیریزیم یا ...)
> سبزی قورمه:
- تره: مهمترین بخش است. اگر پیدا نشد تره فرنگی هم بصورت مشابه میتوان استفاده نمود. (شکل تک برگ دراز، تره فرنگی پهنتر و دارای پیازچه است)
- جعفری: مهم است. (شکل برگدار - سه برگ ریز دندانهدار)
- شوید (برگهای سوزنی)
- گشنیز: اگر پیدا نشد اشکال ندارد. (از لحاظ شکل خیلی شبیه جعفری است)
- شنبلیله: به مقدار کم استفاده میشود ولی خوش طمع میکند. (برگ بیضی ریز)
- اسفناج: به مقدار کم و استفاده از آن اختیاری است. (برگ پهن و بزرگ)
> سبزی آش: همان سبزی قورمه بدون شوید و شنبلیله و در عوض اسفناج بیشتری میتوانید اضافه کنید.
> سبزی کوکو: همان سبزی قورمه بدون شنبلیله
>سبزی خوردن: ریحان - نعنا - ترخون - جعفری - مرزه - ...
> دوغ: نعنا - کاکوتی - آویشن
> آبدوغخیار: ریحان - نعنا - کاکوتی و ...
اسامی انگلیسی این سبزیها (لینک به شکل سبزیها داده شده است):
جعغری - Parsely
گشنیز - Coriander
تره - Chives
شوید - Dill
ترخون - Tarragon
ریحان - Basil
آویشن - Oregano
کاکوتی - Thyme
نعنا - Mint
شنبلیله - Mithe
مرزه - Rosemary
0 comments || Ehsan || 1:10 AM ||